ΒΙΒΛIΟ ΕΝΙΣΧΥΜEΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚOΤΗΤΑΣ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 77196

SAFARI 3D BOOK EN

Βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας (ΕΠ) για την άγρια αφρικανική πανίδα. Μια νέα εμπειρία ανάγνωσης, με αντικείμενα 3D, κινούμενα σχέδια και διάδραση.

Τιμή: 6,95

Ποσότητα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Ένας καινοτόμος τρόπος για να ζουν τα βιβλία. Αυτό το βιβλίο ΕΠ είναι για αυτούς που έχουν φαντασία και πάθος για την μάθηση και την περιπέτεια.
Πάρτε τα κιάλια σας και ετοιμαστείτε γι' αυτό το Σαφάρι 3D, με αυτό το βιβλίο και την εφαρμογή ΕΠ θα ζήσετε μια διαδραστική εκδρομή πολύ συναρπαστική.
Γνωρίστε σε βάθος την άγρια ζωή και αυτά τα εκπληκτικά ζώα: λιοντάρια, ζέβρες, ελέφαντες, ρινόκεροι, ιπποπόταμοι που πηδάνε από τις σελίδες του.
Ανακαλύψτε εκπληκτικά και ρεαλιστικά αντικείμενα 3D, βίντεο, διηγήσεις και παιχνίδια και απολαύστε μια διαφορετική εμπειρία, πλούσια και συναρπαστική.
Θα βρείτε ειδικά σύμβολα ΕΠ για διάδραση με αντικείμενα 3D ή κινούμενα σχέδια, με τις κινήσεις των δαχτύλων σας πάνω στην οθόνη.
Η ΕΠ είναι μια καινοτόμος έννοια που χρησιμοποιεί μια έξυπνη κινητή συσκευή και ειδικά πατρόν για να έχετε περιεχόμενα 3D και πολυμέσα στο βιβλίο.

Βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας (ΕΠ) για την άγρια αφρικανική πανίδα. Μια νέα εμπειρία ανάγνωσης, με αντικείμενα 3D, κινούμενα σχέδια και διάδραση.

Ελάχιστες απαιτήσεις: Apple, iPhone 4 ή ανώτερο, Apple, iPad 2 ή ανώτερο, ή Android, έξυπνο τηλέφωνο ή ταμπλέτα με κάμερα και Google Play.

Αξίες
  • Βιταμίνες για το μυαλό σας

    Προϊόντα που ενισχύουν ιδιαίτερα την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.