ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚO ΠΑΙΧΝIΔΙ ΜΕ ΤΑΜΠΛEΤΑ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 75556

I-WOW CIVILIZATIONS EGYPT 3.0

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]

Ζήστε ένα εκπληκτικό και συναρπαστικό ταξίδι στην Αρχαία Αίγυπτο, με αυτό το παιχνίδι πολυμέσων, με εφαρμογές και την ταμπλέτα σας ανοίξτε τα μάτια και πειραματιστείτε όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ.

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Ανακαλύψτε με το i. wow μια νέα διάσταση στον τρόπο παιχνιδιού, εξερεύνησης, γνώσης και μάθησης. Μια νέα εμπειρία κάθε φορά.
Περιλαμβάνει: εφαρμογές, 3 τυλιγμένους και δεμένους παπύρους, 1 χάρτινη σαρκοφάγο, 1 αγώγιμη πυραμίδα με κορυφή (επίσης αγώγιμη). Και οδηγίες.
Για πρόσβαση στην εφαρμογή για πρώτη φορά, θα βρείτε την κύρια οθόνη EGYPT, από την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 21 διαφορετικές ενότητες.
Μπορείτε να τοποθετήσετε την πυραμίδα ή την κορυφή πάνω στην ταμπλέτα για διάδραση, ή να εστιάσετε την κάμερα πάνω στους παπύρους ή μέσα στην σαρκοφάγο, και θα δείτε!
Για παράδειγμα, εστιάζοντας μέσα στην σαρκοφάγο θα ανακαλύψετε πως ήταν η διαδικασία της ταρίχευσης.
Επίσης, μπορείτε να γράψετε με ιερογλυφικά με το πληκτρολόγιο της ταμπλέτας σας.
Μπορείτε να δείτε το εσωτερικό του τάφου του Τουταγχαμών, σαν να ήσασταν εκεί μέσα, απλά μετακινώντας την ταμπλέτα σας όπως θέλετε.
Επίσης, μπορείτε να κάνετε τους αρχαίους Αιγυπτίους να μιλήσουν, ενόσω περπατάνε στον δρόμο, θα σας διηγηθούν ποιοι είναι, με τι ασχολούνται και πως είναι η ζωή τους.
Ή να τοποθετήσετε την πυραμίδα πάνω στην ταμπλέτα, και να κοιτάξετε μέσα από αυτήν, (χωρίς την κορυφή), θα σας εκπλήξει αυτό που θα ανακαλύψετε.
Υπάρχουν χιλιάδες δυνατότητες, πάντα διαφορετικές. Ανακαλύψτε τις σε κάθε ενότητα, είναι: 1. Αιγυπτιακά πλοία, 2. Το δέλτα του Νείλου, 3. Αλεξάνδρεια, 4. Γκίζα.
5. Σαχάρα, 6. Δένδερα, 7. Ο τάφος του Τουταγχαμών. 8. Εντφού, 9. Η Κοιλάδα των Βασιλέων, 10. Αμπού Σίμπελ, 11. Η στήλη της Ροζέτας και τα ιερογλυφικά.
12. Μέμφις: Οι Αιγύπτιοι θεοί, 13. Σινά, 14. Τα αιγυπτιακά παιχνίδια, 15. Οι ανακαλύψεις των Αιγυπτίων. 17. Αιγύπτιοι στις Θήβες.
18. Θήβες, 19. Λούξορ, 20. Ασουάν και 21. Ο ναός της Ίσιδας Φίλαε.

Ζήστε ένα εκπληκτικό και συναρπαστικό ταξίδι στην Αρχαία Αίγυπτο, με αυτό το παιχνίδι πολυμέσων, με εφαρμογές και την ταμπλέτα σας ανοίξτε τα μάτια και πειραματιστείτε όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ.

Οδηγίες σε Ισπανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Ολλανδικά.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 7.50cm.
  • Πλάτος: 28.00cm.
  • Βάθος: 18.50cm.
Εγχειρίδιο οδηγιών:
PDF