ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚA ΥΦΑΣΜAΤΙΝΑ ΑΥΤΟΚOΛΛΗΤΑ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 50092

TEXTIL-STICKYS WALL ROSETTA

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών Μέχρι 9 ετών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ

υποκατηγορία : Sticky deco

Τιμή: 4,95

Ποσότητα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Κρεμάστε ή κολλήστε στο δωμάτιό του αυτά τα πρωτότυπα διακοσμητικά υφασμάτινα στολίδια και αφήστε να το αγκαλιάσει η τρυφερότητα των απαλών υφών και χρωμάτων.

Ήταν μια φορά κι ένα καιρό... Αυτά τα σχέδια πάνω σε ύφασμα είναι εμπνευσμένα από τους χαρακτηριστικούς ήρωες και τα αντικείμενα των παραδοσιακών παραμυθιών. Κοκκινοσκουφίτσα, το πουλάκι, κ.λπ. Με τα χαρούμενά τους χρώματα και τη ζεστασιά τους, γεμίζουν τον παιδικό χώρο με φαντασία και τρυφερότητα.

Σκεφτείτε πρώτα αν θα τα κρεμάσετε ή θα τα κολλήσετε, και ακολουθήστε τα εξής βήματα: Για να τα κρεμάσετε: 1. Ξεκολλήστε το αυτοκόλλητο από το διαφανές προστατευτικό φύλλο και στη συνέχεια το κολλητικό κομμάτι του υφάσματος. 2. Χρησιμοποιήστε το κορδόνι της πίσω πλευράς για να το κρεμάσετε στο γαντζάκι που θέλετε. Για να τα κολλήσετε χρησιμοποιώντας το κολλητικό κομμάτι: 1 Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο από το διαφανές προστατευτικό φύλλο. 2. Τοποθετήστε το στο επιθυμητό μέρος, επάνω σε λεία, καθαρή και στεγνή επιφάνεια. 3. Πιέστε με τα χέρια για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες στο κολλητικό μέρος. Για να τα αφαιρέσετε: Ξεκολλήστε προσεκτικά το αυτοκόλλητο από τον τοίχο, και για να τα φυλάξετε: κολλήστε τα πάλι στο διαφανές φύλλο. Καθαρίζονται με υγρό πανί.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 36.00cm.
  • Πλάτος: 30.00cm.
  • Βάθος: 1.00cm.
Αξίες
  • Επιλεγμένο για τους γονείς

    Οι γονείς του Club αποφασίζουν με ψηφοφορία ότι αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ΚΑΛΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ και προτεινόμενα.

  • Ευνοεί::
    .Η ικανότητα φαντασίας,.Η ανάπτυξη της αισθητικής ευαισθησίας,.Η δημιουργία ενός οικείου, ασφαλούς και χαλαρωτικού περιβάλλοντος που εμπνέει εμπιστοσύνη