ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚO ΠΑΙΧΝIΔΙ ΓΙΑ TABLET

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 67805

I-WOW ATLAS HUMAN BODY

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]

Διαδραστικό ταμπλό, ανθρώπινο σώμα σε 3D σε κλίμακα και ψηφιακό βιβλίο του εκδοτικού οίκου DK, που κατέχει κυρίαρχη θέση παγκοσμίως σε εκπαιδευτικά παιδικά περιεχόμενα.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών Έως 14 ετών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Τι υπάρχει κάτω από το δέρμα; Ανακαλύψτε το με το i-wow, όπου η εμπειρία του φυσικού στοιχείου συνδυάζεται με τον ψηφιακό κόσμο.
Μια νέα διάσταση στο πως παίζουμε και μαθαίνουμε. Ζήστε την καινοτόμο εμπειρία της εξερεύνησης και εκμάθησης με τρόπο διαφορετικό.
Εικόνα του ανθρώπινου σώματος σε 3D σε κλίμακα, με κομμάτια για τα βασικά εσωτερικά όργανα, κόκαλα και κρανίο. Διαδραστικό ταμπλό.
Τοποθετήστε πάνω στο ταμπλό τα διάφορα μέρη, εστιάστε με την κάμερα και πατήστε πάνω στην εικόνα της οθόνης για πρόσβαση σε ένα βιβλίο με περιεχόμενα του ανθρώπινου σώματος.
Τα περιεχόμενα του βρετανικού εκδοτικού οίκου DK είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως για την ποιότητά τους σε επιστημονικό επίπεδο και επίπεδο απεικόνισης, με μοναδικές εικόνες.
Ο κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή, αποκλειστική, συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Δεν θα την βρείτε αλλού.
Οδηγίες και εφαρμογή στα Ισπανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Ρώσικα.
Συμβατές πλατφόρμες: Super Paquito, Paquito mini, iOS (iPad, iPad mini), Android και Android tablets (ελάχιστο 8 ').

Διαδραστικό ταμπλό, ανθρώπινο σώμα σε 3D σε κλίμακα και ψηφιακό βιβλίο του εκδοτικού οίκου DK, που κατέχει κυρίαρχη θέση παγκοσμίως σε εκπαιδευτικά παιδικά περιεχόμενα.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 10.50cm.
  • Πλάτος: 36.00cm.
  • Βάθος: 22.00cm.
Εγχειρίδιο οδηγιών:
PDF