ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚO ΠΑΙΧΝIΔΙ ΓΙΑ TABLET

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 67809

I-WOW ORCHESTRA 3.0

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]

Διαδραστικό παιχνίδι. Κάντε λήψη της εφαρμογής και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα μουσικά όργανα της ορχήστρας στην ταμπλέτα για νέες μουσικές εμπειρίες.

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Μια νέα διάσταση στο πως παίζουμε και μαθαίνουμε. Ζήστε την καινοτόμο εμπειρία της εξερεύνησης και εκμάθησης με τρόπο διαφορετικό.
Με τρεις λειτουργίες παιχνιδιού: Παίξιμο, Διεύθυνση ορχήστρας και Ανακάλυψη, μαζί με 10 μελωδίες που έχουν επιλεχθεί από τους μεγάλους μαέστρους της μουσικής.
Τοποθετήστε τις φιγούρες των μουσικών οργάνων πάνω στη οθόνη: Φλάουτο, Τρομπέτα, Πιάνο, Βιολί και Μπόμπο, και γνωρίστε όλες τις δυνατότητες του παιχνιδιού.
Λειτουργία Παίξιμο, παίξτε ένα μουσικό όργανο αντιπροσωπευτικό των διαφορετικών οικογενειών: έγχορδα, πλήκτρα, ξύλινα πνευστά, μεταλλικά πνευστά και κρουστά.
Λειτουργία Διεύθυνση ορχήστρας, επιλέξτε μια μελωδία και κάντε τις δικές σας μίξεις με τα διαφορετικά μουσικά όργανα, τοποθετώντας τα στην οθόνη.
Στη λειτουργία Ανακάλυψη, ανακαλύψτε 21 διαφορετικά μουσικά όργανα και μάθετε για αυτά και την οικογένειά τους.
Συμβατό με: Paquito mini, iPad και iPad Min (OS 6 και άνω, ταμπλέτες Android (έκδοση 4.0 και άνω).
Για ταμπλέτες 8' και άνω. Ελάχιστη ανάλυση 1024 x 768.

Διαδραστικό παιχνίδι. Κάντε λήψη της εφαρμογής και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα μουσικά όργανα της ορχήστρας στην ταμπλέτα για νέες μουσικές εμπειρίες.

Οδηγίες σε Ισπανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Ρώσικα. Εφαρμογές σε αυτές τις γλώσσες, μαζί με Ολλανδικά και Τούρκικα.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 7.00cm.
  • Πλάτος: 6.00cm.
  • Βάθος: 4.00cm.
Εγχειρίδιο οδηγιών:
PDF
Αξίες
  • Βιταμίνες για το μυαλό σας

    Προϊόντα που ενισχύουν ιδιαίτερα την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.

  • Επιλεγμένο για τους γονείς

    Οι γονείς του Club αποφασίζουν με ψηφοφορία ότι αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ΚΑΛΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ και προτεινόμενα.