ΕΞΕΛΙΚΤΙΚO ΓΙΟΓΙO ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΚAΝΗ ΤΟΥΑΛEΤΑΣ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 59252

IMAGICARE POTTY DUO

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 έτους Μέχρι 5 ετών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ

υποκατηγορία : Χωρισ πανα

Τιμή: 49,95

Ποσότητα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Αυτό το πρωτότυπο και πρακτικό γιογιό αναπτύσσεται μαζί τους, προσαρμόζεται στη λεκάνη της τουαλέτας και το βοηθάει, σιγά σιγά, να σταματήσει να φοράει πάνα.

Είναι ένα κάθισμα με γιογιό, σταθερό και σίγουρο, με 2 θέσεις/φάσεις ηλικιών, αντιολισθητικές βάσεις για να σταθεροποιείται στη λεκάνη της τουαλέτας ή στο πάτωμα. Έχει καπάκι, πλαϊνές χειρολαβές και 1 πίσω για να πιάνεται άνετα, αντιολισθητικό υποπόδιο και δοχείο μεγάλης χωρητικότητας. 2 φάσεις ανάπτυξης. Μέγιστο βάρος 20 κιλά.

Για 2 φάσεις ηλικιών: από 1 έως 2 ετών (μέγιστο βάρος 15 κιλά) και από 2 έως 5 ετών (20 κιλά). Τοποθετώντας το στη λεκάνη της τουαλέτας γίνεται σκάλα για να φτάνουν στη λεκάνη. Έχει αυτοκόλλητα για να γράψετε επάνω το όνομα του παιδιού. Συναρμολογείται εύκολα (με οδηγίες). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά (γιογιό-σκάλα). Σύστημα για να μην μπορεί να το ανοίγει το παιδί. Στη θέση 1 έχει ύψος 22 cm από το πάτωμα ως το κάθισμα. Στη θέση 2 έχει ύψος 44 cm από το πάτωμα ως το κάθισμα. Το γιογιό από μόνο του έχει διαστάσεις 17 x 9 x 27,5 cm.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 43.00cm.
  • Πλάτος: 29.50cm.
  • Βάθος: 47.00cm.
Εγχειρίδιο οδηγιών:
PDF
Ευνοεί::
.Ο έλεγχος του σώματος,.Η σωματογνωσία,.Η δημιουργία ενός οικείου, ασφαλούς και χαλαρωτικού περιβάλλοντος που εμπνέει εμπιστοσύνη,.Η αξία της προσπάθειας και της υπεροχής,.Η υιοθέτηση συνηθειών υγιεινής