ΕΞΕΛΙΚΤΙΚO ΠΟΔHΛΑΤΟ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 49438

BIKE IN PROGRESS 14" PINK

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών Μέχρι 12 ετών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ

υποκατηγορία : Ποδηλατα

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Ποδήλατο χωρίς πεντάλ ή με πεντάλ, που παρέχει ασφάλεια και συμβάλλει στην ανάπτυξη της ισορροπίας και της πλευρικότητας κατά τη διαδικασία εκμάθησης.

Για να μάθουν να διατηρούν την ισορροπία τους σε μια σταθερή κατεύθυνση, πρώτα χωρίς πεντάλ (από 3 ετών) και μετά με πεντάλ. Ρυθμιζόμενη σέλα, κουδουνάκι, τιμόνι με λαστιχένιες λαβές, αντιολισθητικά πεντάλ, ανακλαστήρες, φρένο, κ.λπ. Σκελετός από αλουμίνιο και ατσάλι, γερό και ελαφρύ. Τα πεντάλ βγαίνουν και μπαίνουν εύκολα.

Περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες. Το φρένο λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με το σύστημα των πεντάλ: Ακόμη, έχει και προστατευτικό κάλυμμα αλυσίδας και πολλούς ανακλαστήρες για να είναι το παιδί πάντα ορατό. Θυμηθείτε ότι το παιδί πρέπει να φοράει πάντα κράνος όταν χρησιμοποιεί το ποδήλατο. Διαθέτει ορθοστάτη. Το ύψος από το έδαφος έως τη ρυθμιζόμενη σέλα ποικίλλει μεταξύ 40 και 55 cm. Απόσταση από το τιμόνι στο έδαφος: 62cm.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 57.00cm.
  • Πλάτος: 25.00cm.
  • Βάθος: 95.00cm.
Εγχειρίδιο οδηγιών:
PDF
Αξίες
  • Επιλεγμένο για τους γονείς

    Οι γονείς του Club αποφασίζουν με ψηφοφορία ότι αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ΚΑΛΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ και προτεινόμενα.

  • Ευνοεί::
    .Το αθλητικό πνεύμα,.Η αυτονομία κινήσεων,.Η αμφιπλευρικότητα και η ισορροπία