ΚAΘΙΣΜΑ + ΕΞΕΛΙΚΤΙΚO ΤΡIΚΥΚΛΟ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 44625

3X3 JUNIOR SKY

ΗΛΙΚΙΑ: Από 10 μηνών Έως 54 μηνών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ

υποκατηγορία : Τρικυκλα

Τιμή: 109

Ποσότητα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Συνοδέψτε το στους πρώτους του περιπάτους με αυτό το καινοτόμο τρίκυκλο και ζήστε μαζί του τη χαρά του για το πρώτο του τρίκυκλο.

Καροτσάκι περιπάτου και τρίκυκλο μαζί. Με σκίαστρο, σακίδιο, πίσω εργονομική λαβή, αντιολισθητικά πεντάλ με ιμάντα στερέωσης ποδιών, ρυθμιζόμενο κάθισμα, αθόρυβες αναγομωμένες ρόδες, σύστημα κλειδώματος κατεύθυνσης, φρένα... Διαστάσεις: 52 x 90 x 100 cm. Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος 30 κιλών.

Μοντέρνο, ανθεκτικό και ασφαλές τρίκυκλο-καροτσάκι για τις πρώτες του πεταλιές, που αργότερα γίνεται ανεξάρτητο. Με άκαμπτο μονοκόμματο σκελετό από έγχυση αερίου, πετάλια με ιμάντες ασφαλείας ποδιών για τις πρώτες πεταλιές, χερούλια από καουτσούκ με μαλακά προστατευτικά για τα χέρια. Με μηχανισμό κλειδώματος της κίνησης και ελεύθερους τροχούς (ή αποδεσμευμένα πετάλια), φρένο χειρός για το παιδί και φρένο ασφαλείας για τον ενήλικα, εργονομικό κάθισμα ρυθμιζόμενο σε δύο θέσεις, που μαζεύεται, με ζώνη ασφαλείας, προστατευτικά και χερούλι μεταφοράς, το πίσω τιμόνι είναι επίσης εργονομικό, ρυθμιζόμενο σε ύψος για να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο και κλείνει χωρίς εργαλεία.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 100.00cm.
  • Πλάτος: 51.00cm.
  • Βάθος: 117.50cm.
Εγχειρίδιο οδηγιών:
PDF
Ευνοεί::
.Η αδρή κίνηση,.Ο χωρικός προσανατολισμός,Παρακίνηση και αυτοπεποίθηση