ΠΑΙΔΙΚA ΓΥΑΛΙA ΗΛIΟΥ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 64671

OH SOLE! BIOEXPLORER

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]
ΗΛΙΚΙΑ: Για όλες τις ηλικίες Από εδώ και εις το εξής Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Προστατέψτε τα μάτια των παιδιών με αυτά τα γυαλιά ηλίου 100% προστασία UVA και UVB. Στυλ και ασφάλεια. Θήκη προστασίας μαζί με τσάντα από δέρμα σαμούα.

100% αντηλιακή προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB. Οπτική κατηγορία 3. Σκελετός ελαφρύς και ανθεκτικός. Φακοί UV400 υψηλής ανθεκτικότητας. Ειδική υφασμάτινη τσάντα για τον καθαρισμό τους που κλείνει με κορδόνι. Άκαμπτη προστατευτική θήκη που κλείνει εύκολα με φερμουάρ.

Τα παιδιά χρειάζονται γυαλιά ηλίου, όπως οι μεγάλοι. Επιπλέον, τα παιδιά είναι πολύ πιο ευαίσθητα στην έκθεση στον ήλιο. Η οπτική κατηγορία 3 δείχνει ότι το ηλιακό φίλτρο παρέχει 92 % απορροφητικότητα της ορατής ηλιακής ακτινοβολίας και φιλτράρει το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVA και UVB). Συνιστούμε τη χρήση γυαλιών ηλίου οπτικής κατηγορίας 3 το καλοκαίρι, σε περιοχές με πολύ ήλιο, όπως παραλίες και βουνά. Εκτός από τα γυαλιά ηλίου, συνιστούμε τη χρήση καπέλου (μειώνει την ακτινοβολία UV στο 50%) και της κατάλληλης αντηλιακής κρέμας.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 4.20cm.
  • Πλάτος: 16.00cm.
  • Βάθος: 7.50cm.
Αξίες
  • Επιλεγμένο για τους γονείς

    Οι γονείς του Club αποφασίζουν με ψηφοφορία ότι αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ΚΑΛΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ και προτεινόμενα.

  • Ευνοεί::
    .Η ανάπτυξη της αισθητικής ευαισθησίας,.Η αντίληψη της πραγματικότητας,.Η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών