ΤΡΟΧOΣΠΙΤΟ CAMOMILLE

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 63728

CAMOMILLE HAPPY CARAVAN

ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών Μέχρι 9 ετών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ

υποκατηγορία : Camomille

Τιμή: 69,95

Ποσότητα
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Αυτοκίνητο χωρίς οροφή, με κοτσαδόρο για τροχόσπιτο. Μαζί με 38 αξεσουάρ. Στο σπίτι των οικογενειών Camomille, όλοι βοηθάνε στην κοινότητα και ζούνε αρμονικά με τη φύση.

Αυτοκίνητο και τροχόσπιτο που ενώνονται με μαγνήτη. Η οροφή και η πλαϊνή πλευρά του τροχόσπιτου ανοίγουν για να παίζετε μέσα. Με κουζίνα, φαγητάκια, κουζινικά, έπιπλα, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Συγκεντρώστε τη συλλογή μας με τις οικογένειες του δάσους Camomille και μοιραστείτε μαζί τους την αγάπη για τη φύση.

Αυτοκίνητο 4 θέσεων και περιστρεφόμενο τιμόνι. Το τροχόσπιτο έχει μια ρόδα ρεζέρβα, ηλιακή οροφή και πλαϊνή πόρτα. Τα παράθυρα έχουν κουρτίνες. Τα συρτάρια και τα ντουλάπια της κουζίνας ανοίγουν. Στο πάτωμα και κάτω από το τραπέζι, υπάρχουν χώροι αποθήκευσης. Περιλαμβάνει: τραπέζι με δυο παγκάκια, καναπέ κρεβάτι και 2 πολυθρόνες κρεβάτι με καθίσματα και υφασμάτινη πλάτη ενισχυμένη και υφασμάτινα μαξιλάρια, κεντρικό τραπέζι, βαλίτσα και στην κουζίνα: καλάθι με 4 πιάτα, 2 βαζάκια με μπαχαρικά, 3 κονσέρβες, 4 βάζα κομπόστας, 3 καρβέλια ψωμί, 1 βαζάκι μέλι, 3 ντομάτες, 1 σαλατιέρα, 1 κατσαρόλα με καπάκι και ένα κατσαρολάκι.

Διαστάσεις
 • Ύψος. 34.29cm.
 • Πλάτος: 17.78cm.
 • Βάθος: 31.75cm.
Αξίες
 • Κατανόηση του κόσμου

  Προϊόντα που καλλιεργούν ιδιαίτερα τη ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

 • Επιλεγμένο για τα παιδιά

  Τα παιδιά του Club Imaginarium ψηφίζουν τα προϊόντα εκείνα που είναι ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ.

 • Ευνοεί::
  .Η ικανότητα φαντασίας,.Η εκδήλωση στοργής, συναισθημάτων και ψυχικής διάθεσης,.Το συμβολικό παιχνίδι,.Η επιθυμία να μοιράζονται με άλλους