ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙAΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΛIΝΗ

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 77523

XMAS PLASTY-PLAY TREE

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]

Παιχνίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για διακόσμηση με στολίδια από πλαστελίνη. Περιλαμβάνει κομμάτι με 10 καλούπια, 6 βαζάκια πλαστελίνης, 2 εργαλεία, 2 κουτιά δώρου.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών Μέχρι 9 ετών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Το παιχνίδι με την πλαστελίνη ενισχύει τη δημιουργική σκέψη και την ικανότητα έκφρασης, καθώς και τις δεξιότητες με τα χέρια.
Τα βαζάκια με χρώματα είναι 56,7g το καθένα.
Τα καπάκια από τα βαζάκια είναι επίσης φόρμες με διαφορετικά μοτίβα (πουλί, σπιτάκι, ψάρι, αυτοκίνητο, φώκια, τηλέφωνο).

Παιχνίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για διακόσμηση με στολίδια από πλαστελίνη. Περιλαμβάνει κομμάτι με 10 καλούπια, 6 βαζάκια πλαστελίνης, 2 εργαλεία, 2 κουτιά δώρου.

Υλικά: άμυλο, νερό, χλωριούχο ασβέστιο, Biosept 002, όξινο φωρφορικό κάλλιο, λευκό ορυκτό έλαιο, προπυλενογλυκόλη, σκόνη αμυγδάλου, βενζοϊκό δενατόνιο, κόκκινο οξύ 18, κίτρινο οξύ 23, διοξείδιο του τιτανίου, βιολετί 23R, μπλε οξύ 9, αιθάλη.

Κλείστε τα βαζάκια αφού πάρετε την πλαστελίνη. Να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος. Αν χρειάζεται, προσθέστε μερικές σταγόνες νερό όταν τη φυλάσσετε για να διατηρηθεί μαλακή. Μην καθαρίζετε με νερό τα χαλιά ή τα υφάσματα. Για καλύτερα αποτελέσματα, βγάλτε το υπόλοιπο της πλαστελίνης, αφήστε να στεγνώσει, μετά βουρτσίστε και σκουπίστε. Αν χρειάζεται, πλύνετε με μια βούρτσα, νερό και μαλακό σαπούνι.

Διαστάσεις
  • Ύψος. 30.00cm.
  • Πλάτος: 31.80cm.
  • Βάθος: 7.00cm.
Αξίες
  • Δημιουργικότητα

    Προϊόντα που απελευθερώνουν την έμφυτη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • Επιλεγμένο για τα παιδιά

    Τα παιδιά του Club Imaginarium ψηφίζουν τα προϊόντα εκείνα που είναι ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ.