ΧΏΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟY ΓΥΜΝΑΣΤΙΚHΣ ΓΙΑ ΜΩΡA

ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 63693

GYMOTION ACTIVITY PLAYLAND

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]

Χαλάκι παιχνιδιού και γυμναστήριο για μωρά με τόξα που μπαίνουν και βγαίνουν. Εξελικτικό. Φορητό. Μουσικό αυτοκινητάκι, κουδουνίστρα, καθρέφτης και κρεμαστά κουκλάκια.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 0 μηνών Μέχρι 36 μηνών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ

υποκατηγορία : Baby fitness

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Εξελικτική κουβερτούλα-γυμναστήριο δραστηριοτήτων, ενθαρρύνει τη σωματική και ψυχοκινητική ανάπτυξη του μωρού σε κάθε φάση πλάτη, κοιλιακή χώρα (tummy time) και καθιστό.

Το μουσικό αυτοκινητάκι του συναρμολογείται εύκολα πάνω στα τόξα ή στην κουβερτούλα, και κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω πάνω σ' έναν ειδικό διάδρομο, από όπου κρέμονται παιχνίδια δραστηριοτήτων που διεγείρουν την περιέργεια του μωρού και βελτιώνουν πολλές άλλες ικανότητες. Είναι φορητό.
Εξελικτικό. 1. Με τόξο: Το μωρό ανάσκελα ή μπρούμυτα, 'πάνω στην κοιλιά' ('tummy time'). 2. Χωρίς τόξο: Παίζει καθισμένο.
Μουσικό αυτοκινητάκι που συναρμολογείται εύκολα πάνω στα τόξα ή πάνω στο χαλάκι. Κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω πάνω σε μια ειδική λωρίδα.
Λειτουργία μουσικής (χαλάρωση και παιχνίδι), 10 λεπτά με τραγούδια και λειτουργία σίγασης.
Περιλαμβάνει: 3 υφασμάτινες κούκλες για το αυτοκινητάκι ή για να κρεμιούνται. 1 κουδουνίστρα-λουλούδι με κρίκους. 1 καθρέφτη ενισχυμένο (για να κρεμιέται ή για πάνω στο χαλάκι).

Χαλάκι παιχνιδιού και γυμναστήριο για μωρά με τόξα που μπαίνουν και βγαίνουν. Εξελικτικό. Φορητό. Μουσικό αυτοκινητάκι, κουδουνίστρα, καθρέφτης και κρεμαστά κουκλάκια.

Φάση 1: ξαπλωμένο ανάσκελα, ενθαρρύνει τον οπτικό-απτικό συντονισμό. Φάση 2: ξαπλωμένο μπρούμυτα, πάνω στην κοιλιακή χώρα (tummy time), βοηθάει να κρατάει το κεφάλι σηκωμένο γεγονός που ενδυναμώνει τους μυς του λαιμού, τους ώμους και το πάνω μέρος του σώματος, ενώ ευνοεί την περιέργεια για κάθε τι καινούριο που βλέπει. Περίοδος 3: Όταν παίζει καθισμένο παρακινεί την εξερεύνηση, ενισχύει την αυτονομία και βοηθάει στην απόκτηση νέων ικανοτήτων και στην εκμάθηση, όπως η αρχή του αιτίου-αιτιατού. Το Tummy Time είναι οι δραστηριότητες που ωθούν το μωρό να περνάει μεγαλύτερο διάστημα ξαπλωμένο μπρούμυτα. Αυτές οι δραστηριότητες βελτιώνουν την μυική ανάπτυξη του λαιμού και των ώμων, προλαμβάνουν την αυχενική ακαμψία και την κρανιακή δυσμορφία και ενισχύουν την ικανότητα των μωρών να γυρίζουν, να κάθονται και να μπουσουλάνε από μόνα τους. Περιλαμβάνει: 3 υφασμάτινες κούκλες για να τις τοποθετείτε στο αυτοκινητάκι ή να τις κρεμάτε. 1 κουδουνίστρα-λουλούδι με κρίκους. 1 μεγάλος καθρέφτης ενισχυμένος (κρέμασμα ή πάνω στην κουβέρτα). Μουσική (χαλάρωση και παιχνίδι) με 10' τραγούδια και λειτουργία σίγασης.

Υλικά:
ABS (Ακρυλονιτρίλιο-Βουτιδιένιο-Στυρένιο)
Διαστάσεις
  • Ύψος. 38.00cm.
  • Πλάτος: 100.00cm.
  • Βάθος: 80.00cm.
Εγχειρίδιο οδηγιών:
PDF

Δεν συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες

Αξίες
  • Επιλεγμένο για τους γονείς

    Οι γονείς του Club αποφασίζουν με ψηφοφορία ότι αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ΚΑΛΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ και προτεινόμενα.

  • Ψυχοκινητικό

    Προϊόντα που ενθαρρύνουν ιδιαίτερα τα παιδιά να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.