ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 19783

CD CLASSIC 1

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 μηνών και άνω Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ

Τιμή: 6,95

Ποσότητα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Η δική μας μουσική με ήχους και μελωδίες γεμάτες ζωή!

Ένα διαφορετικό CD γεμάτο χαρά, γέλια, εκπλήξεις... για να παίζετε με τις κλασικές μελωδίες, με ήχους από τη φύση και με ήχους από την καθημερινή ζωή. Σ' αυτό το CD όλα μετατρέπονται σε μουσική, οι ήχοι των παιχνιδιών, των ζώων... Είναι φανταστικό! Διάρκεια: 60.75 λεπτά.

Περιλαμβάνει: 1- ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ (22,19), είναι μια σειρά από προσεγμένες κλασικές μελωδίες με παιδικά γέλια, ήχους από παιχνίδια, κουδουνίστρες, καμπανάκια, κλπ. Περιλαμβάνει τα παρακάτω: Μικρή Νυχτερινή Μουσική (Mότσαρτ), Mινουέτο (Μποκερίνι), Άνοιξη (A. Βιβάλντι), Ουγγρικός Χορός αρ. 5 (Μπραμς), Κανόνας (Πάχελμπελ) και Εμβατήριο Ραντέτσκυ (Γ. Στράους). 2- Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ (9.40), ένα πρωτότυπο και ευρηματικό κομμάτι που συναρπάζει τα παιδιά εισάγοντάς τα στον κόσμο της ζούγκλας. 3- Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ (10,07) και 4- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΧΟΙ (19,09), δύο πρωτότυπες δημιουργίες γεμάτες γνώριμους ήχους και προτάσεις για να ανακαλύπτουν, να γνωρίσουν και να μάθουν τα παιδιά διασκεδάζοντας, καθώς αναπτύσσουν την αντίληψή τους και εξοικειώνονται με μουσικά ακούσματα. Αυτό το CD δημιουργήθηκε ειδικά για να διεγείρει την ακουστική αντίληψη, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αισθητική ευαισθησία των παιδιών και είναι ιδανικό για να τα συντροφεύει στα παιχνίδια τους.

Αξίες
Ευνοεί::
Ανάπτυξη ακουστικής αντίληψης,.Η ακουστική μνήμη για την αναγνώριση φωνών, ήχων, μελωδιών...,.Η ανάπτυξη των διανοητικών λειτουργιών,.Η ικανότητα φαντασίας,.Το ενδιαφέρον για τη μουσική,.Η ικανότητα έκφρασης,.Η εκδήλωση στοργής, συναισθημάτων και ψυχικής διάθεσης