ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 47864

FLOSI SUIT MARINO

[ El producto no está ahora en el surtido de la colección ]
ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών Μέχρι 4 ετών Δείτε πληροφορίες σχετικά με το ΠΡΟΪΟΝ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

2 σε 1! Μαγιό και παιδικό σωσίβιο για ν' απολαμβάνουν το νερό άφοβα και τον ήλιο με ασφάλεια! Για παιδιά με βάρος από 15 μέχρι 18 κιλά.

Τα βοηθήματα πλεύσης επιτρέπουν στο παιδί να αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο νερό. Ακόμη, το ύφασμά τους στεγνώνει γρήγορα και έχει δείκτη αντηλιακής προστασίας UPF 44 (94% προστασία από τις ακτίνες UV) και ενσωματωμένη ετικέτα ασφαλείας που προειδοποιεί αλλάζοντας χρώμα ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο, αν είναι χαμηλή, μέση ή υψηλή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: δεν είναι σωσίβιο, αλλά πλευστικό βοήθημα. Διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα σύνθεσης και πλύσης. Να το πλένετε από την ανάποδη με κρύο νερό και να χρησιμοποιείτε υγρό, ουδέτερο απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα. Πλένετε στο χέρι, μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη, αποφύγετε το στεγνό καθάρισμα, μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο ούτε σίδερο. Σύνθεση: 100% ανακυκλώσιμος πολυεστέρας.

Υλικά:
Αφρώδες υλικό
Διαστάσεις
  • Ύψος. 50.00cm.
  • Πλάτος: 28.00cm.
  • Βάθος: 5.00cm.
Αξίες
  • Επιλεγμένο για τους γονείς

    Οι γονείς του Club αποφασίζουν με ψηφοφορία ότι αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ΚΑΛΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ και προτεινόμενα.

  • Ευνοεί::
    .Η αυτονομία κινήσεων,.Η αμφιπλευρικότητα και η ισορροπία,.Η δημιουργία ενός οικείου, ασφαλούς και χαλαρωτικού περιβάλλοντος που εμπνέει εμπιστοσύνη,.Η αξία της προσπάθειας και της υπεροχής