ανακτήσει Κωδικός πρόσβασης

Εισαγάγετε το email σας και θα σας στείλουμε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας για να έχετε πρόσβαση.

PIN ανάκαμψη

Εισαγάγετε το email ή τον αριθμό μέλους σας και θα σας στείλουμε αμέσως το PIN σας για να έχετε πρόσβαση.

Χώρος παιχνιδιού γυμναστικής για μωρά

GYMOTION ACTIVITY PLAYLAND

(8 γνώμες) ΚΩΔΙΚOΣ ΕIΔΟΥΣ: 88036
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: Από 0 μηνών Μέχρι 36 μηνών

Εξελικτική κουβερτούλα-γυμναστήριο δραστηριοτήτων, ενθαρρύνει τη σωματική και ψυχοκινητική...

Περισσότερες πληροφορίες

99,95€

Εξελικτική κουβερτούλα-γυμναστήριο δραστηριοτήτων, ενθαρρύνει τη σωματική και ψυχοκινητική ανάπτυξη του μωρού σε κάθε φάση πλάτη, κοιλιακή χώρα (tummy time) και καθιστό.

Χαλάκι παιχνιδιού και γυμναστήριο για μωρά με τόξα που μπαίνουν και βγαίνουν. Εξελικτικό. Φορητό. Μουσικό αυτοκινητάκι, κουδουνίστρα, καθρέφτης, με κρεμαστά κουκλάκια.

Το μουσικό αυτοκινητάκι του συναρμολογείται εύκολα πάνω στα τόξα ή στην κουβερτούλα, και κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω πάνω σ' έναν ειδικό διάδρομο, από όπου κρέμονται παιχνίδια δραστηριοτήτων που διεγείρουν την περιέργεια του μωρού και βελτιώνουν πολλές άλλες ικανότητες. Είναι φορητό.
Εξελικτικό. 1. Με τόξο: Το μωρό ανάσκελα ή μπρούμυτα, 'πάνω στην κοιλιά' ('tummy time'). 2. Χωρίς τόξο: Παίζει καθισμένο.
Μουσικό αυτοκινητάκι που συναρμολογείται εύκολα πάνω στα τόξα ή πάνω στο χαλάκι. Κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω πάνω σε μια ειδική λωρίδα.
Λειτουργία μουσικής (χαλάρωση και παιχνίδι), 10 λεπτά με τραγούδια και λειτουργία σίγασης.
Περιλαμβάνει: 3 υφασμάτινες κούκλες για το αυτοκινητάκι ή για να κρεμιούνται. 1 κουδουνίστρα-λουλούδι με κρίκους. 1 καθρέφτη ενισχυμένο (για να κρεμιέται ή για πάνω στο χαλάκι).

Φάση 1: ξαπλωμένο ανάσκελα, ενθαρρύνει τον οπτικό-απτικό συντονισμό. Φάση 2: ξαπλωμένο μπρούμυτα, πάνω στην κοιλιακή χώρα (tummy time), βοηθάει να κρατάει το κεφάλι σηκωμένο γεγονός που ενδυναμώνει τους μυς του λαιμού, τους ώμους και το πάνω μέρος του σώματος, ενώ ευνοεί την περιέργεια για κάθε τι καινούριο που βλέπει. Περίοδος 3: Όταν παίζει καθισμένο παρακινεί την εξερεύνηση, ενισχύει την αυτονομία και βοηθάει στην απόκτηση νέων ικανοτήτων και στην εκμάθηση, όπως η αρχή του αιτίου-αιτιατού. Το Tummy Time είναι οι δραστηριότητες που ωθούν το μωρό να περνάει μεγαλύτερο διάστημα ξαπλωμένο μπρούμυτα. Αυτές οι δραστηριότητες βελτιώνουν την μυική ανάπτυξη του λαιμού και των ώμων, προλαμβάνουν την αυχενική ακαμψία και την κρανιακή δυσμορφία και ενισχύουν την ικανότητα των μωρών να γυρίζουν, να κάθονται και να μπουσουλάνε από μόνα τους. Περιλαμβάνει: 3 υφασμάτινες κούκλες για να τις τοποθετείτε στο αυτοκινητάκι ή να τις κρεμάτε. 1 κουδουνίστρα-λουλούδι με κρίκους. 1 μεγάλος καθρέφτης ενισχυμένος (κρέμασμα ή πάνω στην κουβέρτα). Μουσική (χαλάρωση και παιχνίδι) με 10' τραγούδια και λειτουργία σίγασης.

Πληροφορίες

 • ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ

  Από 0 μηνών Μέχρι 36 μηνών

 • Διαστάσεις

  • Ύψος. 80.00cm.
  • Πλάτος: 38.00cm.
  • Βάθος: 100.00cm.
 • Εγχειρίδιο οδηγιών

  Εγχειρίδιο οδηγιών (PDF)

 • Σήμανση CE

 • Οδηγίες πλυσίματος

  Όχι στεγνό καθάρισμα.,Αποφύγετε το σιδέρωμα,Αποφύγετε το στέγνωμα σε στεγνωτήριο.,Αποφύγετε τη χρήση χλωρίνης.,Πλύσιμο στο πλυντήριο.

[
FORMAS DE PAGO Puedes pagar de cualquiera des las siguientes formas NO APLICAMOS GASTOS NI COMISIONES
TARJETA
PAYPAL
CONTRAREEMBOLSO
DISFRUTA Y PAGA 7 DÍAS DESPUÉS
PAGO A PLAZOS
]
[
FORMAS DE ENTREGA
Península
Baleares
Canarias
 

RECOGIDA
EN TIENDA
3-8
DÍAS
3-8
DÍAS
6-11
DÍAS
GRATIS
GRATIS
GRATIS

RECOGIDA
EN DOMICILIO
2
DÍAS
5
DÍAS
12
DÍAS
3,90€
6,95€
14,95€

OTROS PUNTOS
DE RECOGIDA
2
DÍAS
5
DÍAS
12
DÍAS
2,90-6€
14€
* Tiempo de entrega válido en días laborables ** Entrega no disponible en Andorra, Ceuta y Melilla
 • PARTNER LOGÍSTICO
]