ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε αμέσως τον κωδικό πρόσβασης σας.

Επαναφορά PIN

Εισάγετε το email ή τον αριθμό μέλους σας και θα σας στείλουμε αμέσως το PIN σας για να έχετε πρόσβαση.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑ

Σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μας, η Imaginarium χρησιμοποιεί Secure Socket Layers (SSL), ένα σύστημα ασφαλείας που εγγυάται ότι όλα τα δεδομένα που μας στέλνετε είναι ασφαλή. Αυτό το σύστημα αναδιοργανώνει τα δεδομένα σας σύμφωνα με ένα μοτίβο που δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί από οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Αυτή η διαδικασία καθιστά σχεδόν αδύνατο για οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο άτομο να αποκρυπτογραφήσει τις πληροφορίες που μας στέλνετε και να λάβει τα δεδομένα σας. Στην πραγματικότητα, είναι ασφαλέστερο να πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου σε ιστότοπους με εγκατεστημένο αυτό το είδος συστήματος ασφαλείας από ότι είναι να πληρώνετε με πιστωτική κάρτα σε εστιατόρια και καταστήματα.

Χάρη σε αυτήν τη διαδικασία, είναι σχεδόν αδύνατο για μη εξουσιοδοτημένα μέρη να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας στέλνετε. Στην πραγματικότητα, είναι ασφαλέστερο να πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου σε ιστότοπους με εγκατεστημένο αυτό το είδος συστήματος ασφαλείας από ότι είναι να πληρώνετε με πιστωτική κάρτα σε εστιατόρια και καταστήματα. Τα Imaginarium σας δίνουν την ευκαιρία να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή. Και τα δύο συστήματα σας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια.

Θυμηθείτε ότι αν δεν είναι ασφαλές, η Imaginarium δεν θα σας προσφέρει αυτή την υπηρεσία ... Εάν έχετε απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας!