Τι είναι το Club Imaginarium;

Το Club Imaginarium είναι ένα Club που αποτελείται από περισσότερες από 800.000 οικογένειες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο με μας: τη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας βοηθώντας τους γονείς στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, τη δημιουργία χώρων επικοινωνίας μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, και την ανταπόκριση στις ανάγκες τους σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη.

Γι' αυτό το λόγο, θέλουμε να μοιραστείτε μαζί μας τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ανάπτυξης των παιδιών σας, φέρνοντας όλη τη μαγεία στο σπίτι σας για να το μετατρέψετε σε έναν χώρο γεμάτο φαντασία.

Το Club έχει πάντα στόχο να είναι κοντά στην οικογένεια, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση και την εκμάθηση των παιδιών. Γι' αυτό, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο πλεονεκτήματα και αποκλειστικά προνόμια ειδικά για εσάς: εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, αποκλειστική αποστολή των δύο καταλόγων του έτους, ένα εκπτωτικό κουπόνι για να το χρησιμοποιήσετε με τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, ένα ειδικό δώρο για τα γενέθλια του παιδιού σας…

Επίσης, το Imaginarium αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες στη φροντίδα και στην εκπαίδευση των εγγονιών τους και την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει μεταξύ τους. Έτσι, όσοι παππούδες και γιαγιάδες το επιθυμούν, μπορούν και αυτοί να γίνουν μέλη του Club Imaginarium.