ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε αμέσως τον κωδικό πρόσβασης σας.

Επαναφορά PIN

Εισάγετε το email ή τον αριθμό μέλους σας και θα σας στείλουμε αμέσως το PIN σας για να έχετε πρόσβαση.

Θέλετε να ανοίξετε κι εσείς κατάστημα Imaginarium;

Στην Imaginarium έχουμε μια μεγάλη ομάδα δυναμικών ανθρώπων, που λαμβάνουν πρωτοβουλίες, έχουν όρεξη για δουλειά και μεγάλο ενθουσιασμό. Είναι επαγγελματίες με διαφορετικές ικανότητες, προσωπικότητες και διαφορετική εκπαίδευση, που αντικατοπτρίζουν αυτή τη διαφορετικότητα που υπάρχει και στους καλεσμένους μας.


Το κλειδί των Imaginarium βρίσκεται στην φιλοσοφία τους, πάντα σε ετοιμότητα να συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και στην ποιότητα, στην καινοτομία και στη δημιουργικότητα που αναδεικνύεται σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους: παιχνίδια, Imagicare...

Θέλετε να συμμετάσχετε κι εσεις σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον project;

Ενδιαφερόμαστε να γνωρίσουμε άτομα που θέλουν να αποκτήσουν νέες εμπειρίες ξεκινώντας τη δική τους επιχείρηση, που θέλουν να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους, αλλά κυρίως, που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον κόσμο του παιδιού και για τα Imaginarium. Άτομα που θα εμπλουτίσουν το δίκτυο μας, διότι γνωρίζουμε ότι οι αλυσίδες καταστημάτων franchise του μέλλοντος δεν θα είναι μόνο αυτές που υποστηρίζονται από έναν καλό δικαιοπάροχο, αλλά αυτές που διαθέτουν επιπλέον ένα δίκτυο franchise με ικανά μέλη, που μπορούν να δημιουργήσουν τα κατάλληλα μέσα για να απορροφήσουν τις ιδέες και τις παροχές τους. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα project τόσο διαφορετικό όσο και συναρπαστικό, και θέλετε να ανήκετε σε μια μάρκα αναγνωρισμένου κύρους με παγιωμένη θέση στην αγορά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Εάν ενδιαφέρεστε για ένα έργο τόσο διαφορετικό όσο και συναρπαστικό, και θέλετε να ανήκετε σε μια μάρκα αναγνωρισμένου κύρους με παγιωμένη θέση στην αγορά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα

Προσωπικά στοιχεία
Εμπορικά στοιχεία

Σε ποια πόλη θα θέλατε να ανοίξετε ένα κατάστημα Imaginarium;