ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε αμέσως τον κωδικό πρόσβασης σας.

Επαναφορά PIN

Εισάγετε το email ή τον αριθμό μέλους σας και θα σας στείλουμε αμέσως το PIN σας για να έχετε πρόσβαση.

Πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου

Στη σελίδα διαδικτύου Imaginarium υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα.

Φόρμα παραγγελίας
Όλες οι πληροφορίες που ζητάμε με τη φόρμα παραγγελίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία και αποστολή των αγορασθέντων προϊόντων. Στη φόρμα ζητάμε την επικαιροποίηση των στοιχείων του αγοραστή ως μέλους του Imaginarium Club ή ως προηγούμενου αγοραστή, για να διευκολυνθεί η εισαγωγή δεδομένων και να μπορέσουμε στη συνέχεια να προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό των αγορών. Αυτά τα δεδομένα θα γίνουν μέρος του αρχείου παραγγελιών, καταχωρημένο στην Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων, με κωδικό 2023090117. Αυτό το αρχείο είναι ιδιοκτησία της Imaginarium, S.A. οντότητα με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης ή αντίθεσης ή να ζητήσετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Σκοπός του είναι η διαχείριση της αποστολής των προϊόντων που αγοράστηκαν και η διαβούλευση με προηγούμενες αγορές από τον χρήστη. Τα προσωπικά δεδομένα μπορεί περιστασιακά να μεταβιβαστούν σε τρίτους που ενεργούν για ή για λογαριασμό του Ομίλου Imaginarium ή που συνδέονται με την επιχείρησή. Imaginarium - Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Plataforma logistics της Σαραγόσα - C / Osca, nº4 50.197 Zaragoza (ΙΣΠΑΝΙΑ) - Τηλ: 902 214 215 - Φαξ: 976 200 586 - E-mail: imagium@imaginarium.es Ιmaginarium ΕΛΛΑΣ: Λεβίδου 2 & Κασσαβέτη, ΤΚ: 14562, Κηφισιά, Tηλ. & Fax: 210 8019808
Club Imaginarium

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ειδικά περιεχόμενα και προνόμια, πρέπει να γίνετε μέλος του Imaginarium Club. Μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλος του Imaginarium Club σε οποιοδήποτε κατάστημα Imaginarium ή διαδικτυακά. Οι πληροφορίες που θα ζητήσουμε είναι οι ίδιες και θα είναι απαραίτητες για να σας ταυτοποιήσουμε και για να σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας.

Αυτά τα δεδομένα θα γίνουν μέρος του αρχείου Club, καταχωρημένο στην Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων με κωδικό 199082002. Τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται περιστασιακά να μεταβιβαστούν σε τρίτους, οι οποίοι θα μπορούν να ενεργούν για λογαριασμό του Ομίλου Imaginarium ή άλλων σχετικών με την επιχείρηση.

Αυτό το αρχείο είναι ιδιοκτησία της Imaginarium (Imaginarium, S.A.). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτήν την οντότητα ανά πάσα στιγμή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας για πρόσβαση, διόρθωση, ακύρωση ή αντίθεση ή για να ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες. Ο σκοπός αυτών των αρχείων είναι η παροχή πληροφοριών σχετικά με το Club μας, η παροχή πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Imaginarium και την προσαρμογή των πληροφοριών στα ενδιαφέροντα και τα προφίλ των πελατών μας. Ένας άλλος στόχος των αρχείων μας είναι να μπορούμε να στέλνουμε πληροφορίες και διαφημίσεις άλλων εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με την παιδική ηλικία, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό και τα παρόμοια. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες ή διαφημίσεις από τρίτα μέρη, ενημερώστε μας. Η Imaginarium, S.A. εγγυάται την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που παρέχετε ανά πάσα στιγμή.

Newsletter Imaginarium

Μόνο εκείνα τα άτομα που το αποδεχτούν ρητά, θα λάβουν ηλεκτρονικά μηνύματα με εμπορικές πληροφορίες σχετικές με την εταιρεία και τα προϊόντα της.

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας δίνονται θα γίνουν μέρος της βάσης δεδομένων της Imaginarium (Imaginarium, S.A.). Θα χρησιμοποιηθούν με αυστηρή εμπιστευτικότητα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Imaginarium. Τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται περιστασιακά να μεταβιβαστούν σε τρίτους, οι οποίοι θα μπορούν να ενεργούν για λογαριασμό του Ομίλου Imaginarium ή άλλων σχετικών με την επιχείρηση.

Κάθε άτομο που μας παρέχει πληροφορίες μπορεί να ζητήσει να ελέγξει την ακρίβεια των αποθηκευμένων πληροφοριών, καθώς και να διορθώσει, να ακυρώσει ή να αντιταχθεί στην ύπαρξή τους. Τα αιτήματα υποβάλλονται γραπτώς στέλνοντας ένα e-mail ή φαξ στην Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Imaginarium ΕΛΛΑΣ: Λεβίδου 2 & Κασσαβέτη, ΤΚ: 14562, Κηφισιά Τηλ. & Fax: 210 8019808

Είστε ο επισκέπτης μας και είναι καθήκον μας να σας αντιμετωπίζουμε με προσοχή. Στην Imaginarium, θέλουμε να σας δούμε χαρούμενους ... Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!