ανακτήσει Κωδικός πρόσβασης

Εισαγάγετε το email σας και θα σας στείλουμε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας για να έχετε πρόσβαση.

PIN ανάκαμψη

Εισαγάγετε το email ή τον αριθμό μέλους σας και θα σας στείλουμε αμέσως το PIN σας για να έχετε πρόσβαση.

Ποιοι είμαστε;

Imaginarium, το ωραιότερο κατάστημα παιχνιδιών στον κόσμο;
Κάτι πολύ παραπάνω από αυτό!

Είναι η πιο εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών στον κόσμο, με 340 σημεία πωλήσεων σε 30 χώρες, που προσφέρει σε γονείς και παιδιά γνώση, διασκέδαση και μέγιστη εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας.

Η Imaginarium, S.A. ιδρύθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1992 από μια ομάδα επαγγελματιών με ευρεία εμπειρία στον τομέα του παιχνιδιού και της διανομής. Ο Félix Tena Comadrán, ο σημερινός Πρόεδρος της εταιρείας, διευθύνει την ομάδα αυτή από τότε που συγκροτήθηκε.

Από την αρχή κιόλας, στην Imaginarium θέσαμε δύο θεμελιώδεις στόχους:

  • Ο πρώτος είναι να κάνουμε τα παιδιά να διασκεδάζουν περισσότερο και καλύτερα.
  • Ο δεύτερος, και όχι λιγότερο σημαντικός, είναι η προώθηση της σωστής ανατροφής και ανάπτυξης των παιδιών.

Γι' αυτό το λόγο, η στρατηγική της εταιρείας μας βασιζόταν ανέκαθεν σε μια σειρά αξιών, οι οποίες μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας γιατί προσφέρουν μεγάλη αξία στους πελάτες ή "καλεσμένους" μας, όπως θέλουμε να τους ονομάζουμε.

  • Ποιότητα
  • Ασφάλεια
  • Εκπαιδευτική αξία
  • Ψυχαγωγική αξία
  • Όχι διακρίσεις φύλου
  • Απουσία πολεμικού περιεχομένου

Επίσης, τα προϊόντα Imaginarium φέρουν τη σφραγίδα εγγύησης της ItsImagical, που επιβεβαιώνει ότι προσφέρονται τόσο εξελικτικές όσο και κοινωνικές αξίες στα παιδιά, και αποτελούν μια αποκλειστική συλλογή που ανανεώνεται δύο φορές το χρόνο.


Έτσι, η εταιρεία μας δημιούργησε τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας νέας αντίληψης για τα καταστήματα, που είναι πλέον εξειδικευμένα με υπεύθυνους παιδαγωγούς, καθώς και μια νέα αντίληψη όσον αφορά στην αποδοτική διανομή των προϊόντων η οποία βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία που εφαρμόζεται στο λιανικό εμπόριο.

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.